Brons beeld laten maken van huisdier, hond, of paard

Uw huisdier, hond of paard is overleden. Een groots gemis, want al vele jaren deelden jullie lief en leed. Hij of zij was onderdeel van het gezin, de familie. Daarom zoekt u een manier om dat een mooie plek te geven. U wilt weten of een bronzen beeld een optie is. Dat is het zeker. Geef uw trouwe levenspartner een vaste plek zodat u hem of haar nooit uit het oog verliest.

Creatieproces

Natuurlijk is een bronzen beeld een flinke investering. Maar u geeft de band met uw huisdier dan ook velen jaren een mooie plek. We kunnen het beeld maken op basis van hoge resolutie foto’s, of als deze nog leeft, inscannen. Mits het dier een aantal minuten stil kan zitten.

Het formaat
Groot of klein, voor de prijs maakt het formaat vaak niet uit. Bij een brons beeld zit de waarde naast de emotie, vooral in het ambacht. Als uw huisdier eenmaal is gedigitaliseerd kunt u er alles van laten maken. Draag uw huisdier bijvoorbeeld bij u aan een ketting. Of besluit om hem, of haar op schaal op de vensterbank te plaatsen. Of gewoon levensgroot. Zoals u hem of haar het beste kent. Met onze ervaring krijgt uw huisdier het eerbetoon dat het verdient.

Groene patina

Een klassiek groene patina op een standbeeld steekt mooi af tegen een blauwe lucht. De traditionele standbeelden in London en Berlijn hebben vaak deze prachtige patina.

Bruine patina

De grootste leiders in de wereld kozen voor een standbeeld in klassiek bronzen kleur. Twee prachtige voorbeelden zijn de de standbeelden van Frits Philips en Anton Philips in Eindhoven.

Zwarte patina

De mystieke donkere patina geeft een stukje exclusiviteit aan een standbeeld. Let wel op dat u het standbeeld in een goed verlichte (buiten)omgeving plaatst. Donkere kleuren verhullen details.

Blank Eikenhout

Deze lichte kleur laat het beeld extra naar voren komen. Helemaal als u kiest voor een donker kleur beeld.

Belgisch blauwsteen

Belgisch blauwsteen (arduin) staat bekend om zijn massieve eigenschappen maar zachte uitstraling

Zwart graniet

Deze hoogglanzende sokkel contrasteert heel mooi met het beeld.

Hoe ziet u het beeld van uw huisdier voor u?

Benieuwd of we uw huisdier een mooie plek kunnen geven in brons? Vraag ons dan vooral om een offerte. Dit is geheel vrijblijvend en u krijgt meestal binnen 2 werkdagen antwoord.