Een brons gedenkbeeld laten maken

U wilt een gedenksteen laten maken voor een graf, monument, of eerste steenlegging. Een bronzen plaquette is een uitstekend alternatief voor een gedenksteen. Omdat we met digitale 3D techniek werken, geeft het ook een heleboel creatieve mogelijkheden om de persoon vast te leggen. Laat u hierop een portret verwerken, dan beloven we identieke gelijkenis.

Gedenksteen in brons als gedenksteen laten maken

Maak van uw tekstplaquette iets bijzonders, niet alleen leggen we de tekst er een aantal milimeters dik op. U kunt zelf een passende afkadering bedenken, of een belangrijk beeldelement mee laten nemen.

tekstplaquette waar letters zijn uitgesneden

Het bronzen gedenkbeeld dat u hiernaast ziet, is gebaseerd op een tekening. Wij hebben dat omgezet naar een 3D ontwerp en vervolgens laten maken tot gietmodel. Naast tekeningen, kunnen we ook objecten inscannen, of op basis van foto’s tot een prachtige gedenksteen komen.

Verdient uw gedenksteen een onthulling?

Wilt u de gedenksteen later onthullen? Dan hebben wij een onthullingsdoek voor u beschikbaar, zodat de gedenksteen  al van tevoren nieuwsgierigheid opwekt tot het moment supreme.