Een bronzen beeld of plaquette laat u niet dagelijks maken. Daar heeft u vast nog vragen over. De meest voorkomende vragen hebben we hier op een rijtje gezet. Staat uw vraag er niet tussen? Scroll dan naar beneden en stel uw vraag. We beantwoorden uw vraag dan binnen 72 uur.

Kan een beeld gemaakt worden van reeds bestaande foto’s?

Zeer zeker! Alleen op basis van onze camera kunnen wij werken maken met een zeer goede gelijkenis. Van een foto kunnen we wel een bronzen beeld of plaquette maken. Dit is alleen erg arbeidsintensief, heeft een mindere gelijkenis en valt in een hogere prijscategorie.


Hoelang krijg ik garantie op een beeld?

We verlenen 1 jaar garantie op een beeld. Maar wees gerust. We maken de bronzen beelden van duurzame materialen als brons, eiken, arduin en graniet. Dat gaat vele jaren mee, zegge niet eeuwen.


Kan ik het beeld buiten opstellen?

Ja hoor! Het materiaal is bestand tegen weer en wind. Let wel op. Er worden geregeld beelden gestolen.


Wat kost een bronzen beeld? En waarom zijn hiervan geen prijzen?

Onze bronzen beelden zijn een investering. In uw bedrijf, in de herinnering, of in uzelf. Juist daarom kunnen we geen doorsnee prijs geven. Want elk beeld stemmen we af op de wens van de ander. Wil de een klein, kiest de ander groot. Wilt u 1 persoon, iemand anders wil juist 2 personen, of 3 op een bronzen plaquette. En weer een ander wil ook een boek, of film erbij. Of wil naast het beeld nog speciale items op het bronzen beeld. Wij vinden dan ook dat we u tekort zouden doen door een gemiddelde te plaatsen. We kiezen er dan ook voor om uw wensen centraal te zetten. Daarom is een offerte aanvragen altijd gratis en helemaal vrijblijvend. Dus bent u nieuwsgierig hoe we uw wens kunnen realiseren in brons? Vraag dan nu een gratis offerte aan.


Hoe lang duurt het om een beeld te laten maken?

De periode tussen poseren en onthulling bedraagt 16 weken. Overigens kan het ook sneller, onder unieke omstandigheden. Vraag hiernaar als u een beeld wil in een korter tijdbestek.


Is het mogelijk om kleine details te retoucheren?

Zeker, retoucheren is mogelijk en doen we gratis. We adviseren overigens dat in beperkte mate te doen. Om zo de unieke karaktereigenschappen en authenticiteit te behouden.


Kan van een brildrager een beeld gemaakt worden?

Ja, het is mogelijk om een bronzen bril te maken, maar daarvoor geldt wel een meerprijs. Hier vind u een voorbeeld van een brildrager. Voor een plaquette is het niet mogelijk.


Is een snor of baard een probleem?

Nee, bij een borstbeeld is dit geen probleem. Hiervoor rekenen wij geen extra kosten. Bij een portret hangt dit af van de grote van de baard of snor. Bekijk een beeld met snor.

Staat uw vraag er niet tussen?

Stel uw vraag via onderstaand formulier. Binnen 72 uur komen we erop terug. Vul uw telefoonnummer in en dan bellen we u persoonlijk terug.