Bronzen plaquette of bas relief

Met een bronzen plaquette, ook wel bas relief genoemd, vereeuwigt u iemand op exclusieve wijze. Door de diepte die we kunnen aanbrengen is het uitstekend geschikt om een rijk brons portret te creëren. Vertel een bijzonder verhaal.  Poseren is eenvoudig: 1 keer 1 kwartier met direct een preview van het eindresultaat. Geen mogelijkheid om te poseren? (door overlijden) dan kunnen we ook een plaquette maken op basis van een foto.

Alle mogelijkheden in detail

Voeg beeld, tekst, of zelfs het bedrijfslogo toe. Ook is het mogelijk om een bronzen plaquette te laten maken met daarop bijvoorbeeld twee, of zelfs vier personen. Een portret omvat het hoofd en de hals. Een open glimlach met ontblote tanden is mogelijk. Een bril helaas niet. Het voordeel van een bronzen plaquette is dat het geen ruimte inneemt om iemand te vereeuwigen. U hangt het gewoon aan een muur.

Kwartet

Zet meerdere partners of het hele gezin op één plaquette. Formaat: 100x 40cm.

Dubbel

Portretteer ook de partner of bedrijfspartner van de persoon. Formaat: 60x 40cm.

Close-up

Portretteer het verhaal in detail van één iemand. Formaat 40* 40cm

Neutraal

Glimlach

Open lach

Vertel het hele verhaal

U wilt een bronzen plaquette laten maken waarmee u het hele verhaal vertelt? We bieden veel mogelijkheden om het nog persoonlijker maken

Bedrijfslogo

Verwerk een bedrijfslogo of persoonlijke illustratie in uw bas relief. Vrijwel alle logo’s kunnen we omzetten naar een variant die geschikt is voor het gieten van uw plaquette.

Eigen tekst

Maak het verhaal compleet met een eigen bijzondere tekst. Van een naam, gedicht, quote tot een kort verhaal. Het is allemaal mogelijk met een bronzen plaquette.

Beeldelementen

Gebruik beeldelementen die de persoon het meest typeren. Bijvoorbeeld deze plantjes voor de man die een succesvolle plantenkwekerij oprichtte.

Schuin

Een subtiele afschuining rondom laat het beeld in volle glorie stralen.

Kader

Een omlijsting zoals u het kent van een schilderij. Traditioneel en oogverblindend.

Custom

Wilt u iets speciaals? We maken het op maat of verrassen u met een eigen creatie. Zoals deze spijkerstofomlijsting.

Groene patina

Groen is voor de liefhebbers. De bijzondere mensen die houden van traditioneel maar het graag anders doen.

Bruine patina

Brons zoals we brons kennen qua kleur. Deze traditionele kleuring versterkt de authentieke eigenschappen van iemand.

Zwarte patina

Deze donkere kleur accentueert de verworven status. Veel gekozen door vooruitstrevende mensen.

Hoe ziet u uw plaquette voor zich?

Een plaquette laten maken is maatwerk. Uw wensen staan het hele proces centraal. Heeft u zelf bijzondere wensen die we nog niet hebben benoemd? Vertel het ons. We kunnen het waarschijnlijk creëren. Of u nu aan een ander materiaal denkt, bijvoorbeeld uw plaquette in aluminium, of zilver, uw wensen staan centraal.