Welk bronzen portret legt uw eerbetoon vast? (en wat kost het)

Wat kost een brons beeld?

Een brons beeld is niet zomaar een cadeau. Het is een investering om bijzondere momenten en personen vast te leggen in beeld voor vele generaties. Hier komt veel handwerk bij kijken. Het formaat heeft de meeste invloed op de prijs. Hoe groter het beeld, hoe meer brons we nodig hebben om uw beeld te vervaardigen. Daarnaast is het omzetten van een 3D scan naar een goed 3D model velen uren werk. Wat het kost is altijd verschillend, omdat we werken op basis van de wensen van onze klant. Vraag daarom altijd een offerte. Wie weet valt uw idee hoger, of juist veel lager uit. Om uzelf een beeld te vormen bij wat een borstbeeld, plaquette, of standbeeld kost, volgt u hier een overzicht

Met een bronzen borstbeeld legt u de nadruk op het karakter van een persoon. Het floreert op ware grote (groter of kleiner kan ook) en is helemaal rondom te bewonderen.

 • Portret op ware grootte
 • belicht karakter
 • duo beeld mogelijk
 • 3 kleuren patina
 • incl witte sokkel
 • 15 minuten poseren
 • lijkt precies door 3D-camera
 • robuuste materialen
Prijs afgestemd op uw wensen

Een Plaquette is een bronzen portret waarin naast het portret ook het verhaal erachter tot leven komt. Dit kan via elementen als het bedrijfslogo, tekst en beeldelementen.

 • Portret en verhaal erachter
 • tot 4 personen
 • Beeldelementen, text en logo mogelijk
 • Op basis van foto mogelijk
 • 3 kleuren patina
 • 15 minuten poseren
 • Identiek door 3D-camera
 • Robuuste materialen
Prijs afgestemd op uw wensen

Borstbeeld prijs range:  €1035,- €8000

Afhankelijk van grootte en aantal portretten en de afwerking dat u kiest. Let op dat een borstbeeld op basis van een foto arbeidsintensiever is. Dan een poseersessie van 15 minuten.

Plaquette prijs range : €1035,- en €8000

Prijsindicatief. Afhankelijk van grote en aantal portretten, of afwerking dat u kiest. En of u dit op basis van een foto wilt laten maken, of een korte poseersessie van 15 minuten.

 

Standbeeld ware grote prijs range:

Standbeelden van personen op waar formaat vragen om een investering van tussen de €25.000 tot €45.000 euro.

Prijs Standbeeld op schaal:

Standbeeldjes van uzelf laten maken, of een bijzonder kunstwerk, varieert tussen de €3000 en €15.000 euro.

Tekstplaquette

Een tekstplaquette varieert tussen de  €1500 en €6000 euro. Overigens ligt dit helemaal aan uw wensen. Een bronzen plaquette waar u grote letters als uitsnede inzet, kosten minder vanwege het brons. Wilt u just dat de bronzen letters met veel relief op de plaquette staan, dan kost het meer brons.

Vraag een offerte op basis van uw wensen

Onze prijzen zijn écht slechts indicatief. Elke wens is anders. Dat maakt het moeilijk om een goede prijs af te geven. Vraag daarom gerust een offerte op basis van uw wensen. U ziet dan binnen enkele dagen of het voor uw doel de investering waard is.

Extra opties voor uw eerbetoon

Of u nu een plaquette of borstbeeld laat maken, één ding is zeker: u wilt dat iedereen het resultaat bewondert. We hebben daarom een uniek boek ontwikkeld, inbegrepen vanaf het executive pakket. In 40 pagina’s deelt u de complete beleving met wie u wilt op excellente wijze. Kiest u voor het Royal plaquette pakket dan voegen we 10 pagina’s extra toe over de historie van de persoon en archiveren we het in de Koninklijke Bibliotheek! De persoon is dan vastgelegd in de nationale geschiedenis.

Wilt u ook het maakproces van uw bronzen beeld bij u dragen? Dat kan niet indrukkwekkender dan met video. Kies dan voor het Royal plaquette pakket. We ontwikkelen dan met veel liefde en aandacht een persoonlijke video rondom het creatieproces. Van gieten, tot breken, tot patineren tot de onthulling aan toe (als u dat wilt). We presenteren deze video in een DVD of een USB met een mooie en naar wens persoonlijke omslag. Geweldig om af te spelen tijdens de onthulling en om aan uw netwerk te laten zien. De video maken we ook geschikt om te tonen via uw smartphone of online media.

Wat als uw exclusieve geschenk een verrassing moet blijven?

Wilt u het bronzen portret als verrassing geven? Origineel! Wij zorgen voor een onschuldige reden om een shoot te houden. De persoon zal dan niets door hebben. Ook hebben wij een onthullingsdoek voor u beschikbaar, zodat het beeld al nieuwsgierigheid kan opwekken tot het moment supreme tijdens het jubileumsfeest.