Al heel wat jaren vinden de inwoners van Ammerzoden dat hun grootste sportheld op een passende wijze geëerd moet worden, Boet verdient een standbeeld.

Boet liet het dorp meegenieten van zijn successen tijdens zijn actieve carrière, maar ook nu nog maakt hij de inwoners trots op hun held en op hun dorp. Een dorp van ondernemers, hard werken en doe maar normaal, hij bracht internationale bekendheid, topsport.

De tijd is nu aangekomen om Boet te eren met een permanente plaats in ons dorp, een plaats waar we samen kunnen zijn en kunnen praten over zijn talenten, over de wegraces, over zijn unieke rijstijl.

De dag na plaatsing stopten er motorrijders bij het beeld om deze goed te bekijken. Gezien de locatie, is te verwachten dat het uitgroeid tot stopplaats voor motortourtochten.

Project Details

Date: februari 13, 2020

Bijzonder aan deze beeld: Het is een complex beeld voorzien van talrijke details; naam achter, logo sponsoren, rits, stiksels in het motorjack. Samen met zijn vrouw en dochters is de finishing touch thuis gedaan bij een van de dochters. De garantie om een te komen tot een beeld dat voldoet aan de verwachtingen. Heel leuk was de grote betrokkenheid van de vrienden en ondernemers tijdens het proces. Tijdens het gieten van het beeld was het een gezellig boel met zoveel bevlogen mensen. Zijn vrouw, een dochter, de projectleider en diverse ondernemers. Het beeld is door Boet en Boetje (zijn kleinzoon) onthuld in aanwezigheid van familie, vrienden, kennissen, NOS journaal, Brabant Dagblad enzovoort.
Reactie: Allen zijn zeer content met het eindresultaat. Dit mag blijken uit de aandacht die PhotoSculptura krijgt op de website https://boetvandulmen.nl/. Aanleiding: prijsuitreiking Uitvoering: borstbeeld Patina: zwart Logo: logo Achtergrond: n.v.t.

 Vorige  Alle werken Volgende