Een tekstplaquette laten maken in brons

Een bijzonder verhaal vertel je met een bronzen tekstplaquette. Het sluit aan bij de allure van een monumentaal pand, een monument, standbeeld, of een belangrijke mijlpaal binnen een bedrijf. Naast tekst kunnen we dankzij geavanceerde 3D techniek ook uw bedrijfslogo meenemen. Ook zorgen we altijd voor een goed gelijkend 3D lettertype, mocht uw lettertype niet geschikt zijn voor het gietproces.

Bronzen tekstplaquette met beeldelement

Maak van uw tekstplaquette iets bijzonders, niet alleen leggen we de tekst er een aantal milimeters dik op. U kunt zelf een passende afkadering bedenken, of een belangrijk beeldelement mee laten nemen.

tekstplaquette waar letters zijn uitgesneden

Een bijzondere variant op onze tekstplaquette. De uitsnedes van de letters pasen goed bij een bijzondere achtergrond. Perfect bij nieuwbouw huizen, of kantoren, of bij bijvoorbeeld een industriele omgeving

Tekstplaquette als verrassing?

U geeft uw tekstplaquette als verrassing? Origineel! Wij zorgen ervoor dat de persoon er niks van weet. Ook hebben wij een onthullingsdoek voor u beschikbaar, zodat de plaquette nieuwsgierigheid opwekt tot het moment supreme, de onthulling van de belangrijke mijlpaal.