Welk bijzonder persoon en moment wilt u vastleggen?

We kijken ernaar uit om uw verhaal op onnavolgbare wijze vast te leggen. Ziet u dat ook zitten? Neem dan hieronder contact met ons op. Natuurlijk kunt u het formulier ook gebruiken als u andere vragen of opmerkingen heeft. We reageren op elk bericht binnen 72 uur.

Bel ons
We zijn bereikbaar op werkdagen via +31 (0)40 – 295 3875
Email
info@photosculptura.nl
Opnamestudio Nederland
Bossebaan 45, Veldhoven
Opnamestudio België
Ninoofsesteenweg 345, 1750, St-Martens-Lennik België

  Uw naam*

  e-mail*

  Telefoonnummer*

  Uw bericht

  ``De bewondering voor al die mooie prestaties, dat is waarom we het doen.``

  Mensen die bijzondere prestaties neerzetten boeien ons altijd al. Als nuchter volk kijken we daar bijna niet naar om. Dat willen wij veranderen. Door te laten zien hoe mooi je iemand kunt vastleggen en zo bedanken. Op een manier waarin iedereen de persoon herkent.

  Oog voor detail, techniek en mensen

  Al bijna tien jaar giet PhotoSculptura prestaties van bijzondere mensen zo authentiek mogelijk in bronzen beeld. Het idee ontstond in Venetië. Roel en Corry waren hier met het gezin op vakantie. Roel was onder de indruk van de prachtige Romeinse beelden en de oogstrelende details. Dankzij zijn kennis van hedendaagse technieken sprong de vonk over. “Dit kunnen wij ook en misschien zelfs beter.” Het bleek de start van ons eigen familiebedrijf.

  Om het karakter en de prestatie optimaal te verbeelden werken we met een combinatie van kennis, ervaring en passie. Met de nieuwste technieken vangen we zelfs de kleinste gelaatstrekken in het bronzen beeld.

  Een bronzen borstbeeld of plaquette is het eindresultaat van een ware beleving. We nemen u mee van poseren tot feestelijke onthulling. Een uniek eerbetoon voor een uitzonderlijk portret. Of het nu voor een jubileum, familieoverdracht, huwelijk is, of iemand bijzonder te bedanken.