Een brons beeld laten maken met fotorealistische kwaliteit

U wilt een brons beeld laten maken om een bijzonder persoon, prestatie, of moment vast te leggen. Met ruim 10 jaar ervaring maken we bronzen beelden in alle soorten en maten. Of u nu gaat voor een klassiek borstbeeld, of een volledig standbeeld, of u juist een bijzonder klein deel van het lijf wil vastleggen. Denk bijvoorbeeld aan een brons borstenbeeld, of een beeld van een zwangere buik in brons. Mocht u een bijzondere wens hebben dat we nu nog niet aanbieden, neem dan gerust contact met ons op. Kijken we samen naar de mogelijkheden.

Een brons beeld op basis van 3D techniek

Als digitale beeldhouwer zijn we gespecialiseerd in het vastleggen van bijzondere karakters. Dit doen we met geavanceerde 3D techniek. We scannen een of meerdere personen daardoor in tot in elk detail. U krijgt dan ook altijd een brons beeld met perfecte gelijkenis! Al is het aan om bijvoorbeeld dat ene bultje weg te poetsen.

Een brons beeld op basis van hoge kwaliteit fotos

De grootste gelijkenis bereiken we met een 3D scan. Maar ook op basis van foto’s kunnen we dicht tegen perfecte gelijkenis komen. Dus ook als het model niet kan poseren kunnen wij een gelijkend bronzen beeld realiseren. Handig als u het een verrassing wil houden, een persoon is overleden, of u bijvoorbeeld een beeld van uw hond wil laten maken.

Voorbeelden van bronzen beelden

Onze eerdere opdrachten voor een brons portret