De voorzitter van een bedrijvengroep is na jaren met pensioen gegaan. De directeuren van de werkbedrijven willen hem bijzonder danken voor zijn diensten.

Project Details

Date: oktober 30, 2015

Bijzonder aan dit beeld: Het eerste ontwerp keurde mevrouw af, zij vond hem te streng kijken. We lieten meneer opnieuw poseren met een duidelijke glimlach. We maakte alleen een opname van het gezicht, deze plaatsten we over het oude ontwerp. Toen meneer het nieuwe ontwerp zag wees hij het heel resoluut af. Hij was immers altijd hard en serieus aan het werk geweest en zo wil hij ook gezien worden. De onthulling vond plaats in bijzijn van alle directeuren tijdens een feestelijk eindejaarsdiner. Een onthulling vol van emoties. Samen met zijn vrouw is hij een kunstliefhebber en bezitten ze tal van schilderijen en beelden. Ze zien het persoonlijke beeld als een mooie aanvulling op de collectie.
Reactie: Samen met zijn vrouw is hij een kunstliefhebber en bezitten ze tal van schilderijen en beelden. Ze zien het persoonlijke beeld als een mooie aanvulling op de collectie. Mevrouw was zeer aangenaam verrast met het resultaat. Nu ze het eindresultaat zag vond ze deze versie toch het mooist.

 Previous  All works Next