Een brons beeld in opdracht met fotorealistisch portret

Een beeld in opdracht laten maken van een bijzonder persoon? Dan zit u goed. We zijn gespecialiseerd in bronzen portretten met fotorealistische gelijkenis. Wij maken een prestatie, herinnering of bijzondere verhaal tastbaar in een brons beeld. Of u nu een borstbeeld, plaquette, of standbeeld wil. U vereeuwigt uw gebaar voor het leven.

15 minuten poseren, of op basis van foto's

Identieke gelijkenis begint bij het poseren. Dit duurt bij ons slechts 15 minuten! Het past dus heel makkelijk in uw drukke schema, en kan bij u op locatie. Is de opdracht voor het bronzen beeld een verrassing? Dan kunnen we het beeld op basis van hoge resolutie foto’s laten maken. Hoewel dit iets minder gedetailleerd is, garanderen we u een prachtige gelijkenis.

Pure en hoogwaardige ambacht

Live invloed, voorbeeld via augmented reality

Mag de lach iets voller? Of wilt u de serieuze uitdrukking aanzetten? U bepaalt. Want bij PhotoSculptura heeft u invloed van opdracht, tot finishing touch. We gebruiken de laatste digitale technieken om u bij het proces te betrekken. Via een webinar platform, kijkt u live mee terwijl we samen de laatste puntjes op de i zetten. Dankzij Augmented Reality kunt u het beeld alvast beoordelen op de plek waar u het beeld wilt plaatsen. Het enige wat u daarvoor nodig hebt is een up-to-date smartphone en een printer.

Inbegrepen bij uw beeld in opdracht

– Video van het maakproces
– Wassenbeeld
– Rechten op het 3D model van het portret
(handig voor latere replicaties, bijvoorbeeld van ander materiaal)

Referenties van onze bronzen beelden

Met 10 jaar ervaring kunnen we ons meten met de Europese top. We hebben al vele bronzen beelden in opdracht gerealiseerd. Een greep uit de bedrijven en personen die ons het vertrouwen gaven. Hopelijk overtuigen we ook u.

Vraag een vrijblijvende offerte

Wat kost een beeld in opdracht? Dat ligt helemaal aan uw wensen. Meestal begint een beeld vanaf €1250 euro exclusief btw. Hoe groter het beeld, hoe meer brons en hoe ingewikkelder de constructie voor het gieten. Vraag daarom een vrijblijvende offerte aan op uw wensen. Weet u binnen twee werkdagen wat het kost.