Na een complex en langdurig proces is uw borstbeeld af! Een feestelijke onthulling is vanzelfsprekend op zijn plaats.

Onthullen naar eigen smaak

PhotoSculptura heeft de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan met diverse onthullingen. In dit artikel laten wij u zien hoe de onthulling van een borstbeeld kan plaatsvinden. Wilt u dit op een andere wijze doen dan is dat geen probleem. Wij denken graag met u mee over de gewenste invulling van de onthulling. Het laten maken van een borstbeeld gebeurd namelijk niet zomaar. Dat is niet alleen in onze huidige tijd zo, maar ook in het verleden. Veelal worden borstbeelden vereerd die van belangrijke personen zijn. PhotoSculptura vindt daarom dat het moment van onthulling van uw borstbeeld evenveel belangstelling verdient.

Hoe dan ook feest

Wij helpen u graag met het verzorgen van een exclusieve presentatie waarbij de aanwezigen meer inzicht krijgen in het creatieproces van uw borstbeeld. Daarnaast zorgen wij uiteraard voor benodigde materialen zoals een zuil, fluwelen doek voor de onthulling en champagne.

 

Volgens traditie wordt er na de onthulling een toast uitgebracht op het beeld. Dit is meteen een mooi moment voor het maken van foto’s en video’s. De onthulling van uw persoonlijke borstbeeld is een uitzonderlijk mediamoment. Wanneer u de onthulling wilt gebruiken voor uw bedrijf, dan werken wij daar graag aan mee. Dit zou bijv. kunnen door een persbericht te versturen naar lokale kranten, dagbladen en vakbladen. De foto’s die gemaakt worden tijdens de onthulling zullen worden gebruikt voor uw persoonlijke boek. Hierin wordt de totstandkoming van uw borstbeeld stap voor stap verduidelijkt en in beeld gebracht.

 

Met passie, kennis van zaken en gevoel voor schoonheid realiseren wij borstbeelden op basis van camerabeelden. U mag daarbij uiteraard rekenen op een hoogstaande en persoonlijke service passende bij een dergelijk exclusief en uiterst persoonlijk kunstwerk. PhotoSculptura is het premium merk voor het maken van bronzen borstbeelden. Het logo van PhotoSculptura staat voor de garantie van exclusiviteit, authenticiteit en kwaliteit. Wilt u meer informatie over PhotoSculptura en het ontwikkelen van borstbeelden? Mail ons voor het aanvragen van meer informatie. Deze zult u binnen een aantal werkdagen in uw mailbox ontvangen.

Reacties(0)

Reageer