Sinds mensenheugenis worden er borstbeelden gemaakt naar model en foto. Klassiek wordt daarbij handmatig een beeld gemaakt in was, klei of steen. Waar je vroeger uren moest poseren voor een bronzen beeld, is de werkwijze van ons veel sneller. Dat komt omdat we zowel traditionele als digitale technieken slim combineren.

Camera

Een belangrijk onderdeel in de werkwijze is de speciale camera waarmee de opnames gemaakt worden. Een unieke camera is nauwkeurig en snel. Dit is absoluut noodzakelijk om de vorm van het gezicht met alle details zo authentiek mogelijk vast te leggen. De gemaakte opnames zijn in feite reliƫfs, gemaakt vanuit het standpunt van de camera. Foto 1 laat de opname in een recht aanzicht zien en bij foto 2 is deze gedraaid. De 2e foto laat ook zien dat wat uit het zicht is ook niet door de camera geregistreerd wordt. Om deze reden worden er ook altijd meerdere opnames rondom gemaakt.

Poseren

Bij het poseren worden diverse expressies in overleg vastgelegd. Per expressie worden er meerdere opnames rondom het gezicht gemaakt. Na afloop van het poseren zijn direct de previews te zien van de verschillende expressies. U kunt zelf beoordelen of de juiste uitstraling vastgelegd is. Mocht dit niet het geval zijn dan kunnen er direct nieuwe opnames gemaakt worden. Dit is uw garantie dat er een borstbeeld wordt gemaakt naar uw wensen en persoonlijke smaak. Hiernaast ziet u een aantal expressies die in veschillende posities weergeven wordt. Na het poseren worden de opnames gecombineerd en bewerkt, zoals in foto 3 en foto 4 te zien is.

In het artikel retoucheren leest u meer over deze werkwijze. Met passie, kennis van zaken en gevoel voor schoonheid realiseren wij borstbeelden op basis van camerabeelden. U mag daarbij uiteraard rekenen op een hoogstaande en persoonlijke service passende bij een dergelijk exclusief en persoonlijk kunstwerk. PhotoSculptura is het premium merk voor bronzen borstbeelden. Het logo van PhotoSculptura staat voor de garantie van exclusiviteit, authenticiteit en kwaliteit. Wilt u meer informatie over PhotoSculptura en het ontwikkelen van borstbeelden? Mail ons voor het aanvragen van meer informatie. Deze zult u binnen een aantal werkdagen in uw mailbox ontvangen.

 

 

Reacties(0)

Reageer