5 originele huwelijkscadeaus voor een onvergetelijke dag

Een 50 of 60-jarig huwelijk komt steeds vaker voor. Toch blijft het bijzonder. Twee mensen die onvoorwaardelijk voor elkaar kiezen en voor de rest van de familie klaarstaan. Hoe zorgt u voor een huwelijksgeschenk dat jullie dankbaarheid in beeld brengt. Niet alleen tijdens het feest, maar ook daarna. We zetten een aantal opties op een rij.

Een groepsfoto op een bijzondere locatie

Foto’s maken van de familie is niet zo bijzonder. Tot u het op een bijzonder plek doet. Of in een bijzondere stijl. Wat als u bijvoorbeeld een fotoshoot houdt op de plek waar het echtpaar elkaar voor het eerst ten huwelijk heeft gevraagd. En u dit doet in de kledingstijl van toen? Ziet u het plaatje al voor zich?

Ga op reis naar een favoriet vakantieoord van het stel

Het is een flinke investering, maar dit is een cadeau dat je nooit meer vergeet. Alleen al door de foto’s achteraf en vooral door de mooie herinneringen die je daar creĆ«ert. Want hoe vaak komt het nog voor dat je met de hele familie tegelijkertijd samen bent, laat staan op vakantie gaat?

Laat een documentaire maken

Elke familie heeft een uniek verhaal. Zou jij net als de tv-sterren eens een documentaire willen over hoe jullie zijn? Wat de familie zo mooi maakt, maar ook wat eens in de camera willen zeggen wat je dankzij het stel hebt bereikt. Een mooi gebaar wat zeker vaker teruggekeken wordt. En je kunt het zo duur maken als je wilt. Huur een cameraman in, of ga zelf met de wizzkid uit de familie aan de slag met een goede smartphone camera.

Laat een schilderij maken

Een schilderij van de familie laten maken is natuurlijk heel bijzonder. Het kan een uitgroeien tot een mooi erfstuk. Aanraken is natuurlijk uit den boze. En u moet hopen dat de kunstenaar het gewenste eindresultaat voor u maakt. Zorg dus dat u goed zoekt naar een kunstenaar die bij uw stijl past, anders kan dit een verloren investering zijn.

Laat een bronzen beeld maken

Wil je de herinnering echt tastbaar maken, dan is een bronzen beeld een heel mooi gebaar. Deze relatief betaalbare gift gaat generaties mee en portretteert het echtpaar precies zoals ze zijn. We kunnen dit een verrassing houden, totdat u een feestelijke onthulling houdt. Ook heeft u continu invloed op het eindresultaat. Uitbreiden kan met een video en boek. Hierin laten we zien hoe we het beeld maken. En als u wilt nemen we hier ook de historie van het echtpaar in mee. Kiezen kan uit twee varianten: een bronzen borstbeeld, of een bronzen plaquette. Een onvergetelijk gebaar waar u het feest en vele andere positieve herinneringen jarenlang vastlegt.

Reacties(0)

Reageer