Een bronzen beeld bij Koninklijke Onderscheiding. Inspireer velen generaties

Iemand in uw omgeving is beloond met een koninklijke onderscheiding. Een bijzonder eerbetoon voor een unieke prestatie. Wilt u die prestatie een grotere plek geven en een voorbeeld laten zijn voor de gemeente, het bedrijf, of de organisatie waar de persoon actief is? Met een bronzen beeld maakt u die prestatie tastbaar. Wij realiseren met uiterste precisie een identiek lijkend bronzen portret.

Bronzen portret met Koninklijke Onderscheiding
Mensen stil laten staan bij de bijzondere prestatie van een persoon, ook na de Lintjesregen op Koningsdag. Een bronzen portret zorgt voor een eerbetoon en herinnering waar niemand omheen kan. Ook de Koninklijke onderscheiding geven we eenvoudig een plekje in het portret. Of u nu voor een plaquette, borstbeeld, of zelfs een standbeeld kiest. Dankzij het natuurzuivere brons dat we gebruiken, kan het materiaal zowel binnen als buiten opgesteld worden. Het beeld zal velen generaties inspireren.

Verrassing? Wij weten van niets.
Wilt u het bronzen beeld een verrassing houden voor de persoon met  Koninklijke Onderscheiding? We maken net zo makkelijk een bronzen beeld op basis van één of meerdere hoge resolutie foto’s. We proberen dan tot een identieke gelijkenis te komen op basis van interpretatie. Samen met u brengen we het ontwerp tot grote gelijkenis, tot we samen tevreden zijn.

Waarom PhotoSculptura
Al ruim 10 jaar leggen wij de mooiste prestaties vast in bronzen beeld. Met een oog voor karakter zien we elk detail. Een identiek eindresultaat is wat een prestatie volgens ons tastbaar maakt. Met behulp van geavanceerde 3D technieken stellen we daarom een bronzen beeld samen. Uw bronzen portret heeft zo de beste gelijkenis van Europa. De finishing touch is naar wens een video conference waarin we samen, live de puntjes op de i zetten.

Een offerte op uw wensen
Benieuwd hoe we uw wensen in een bronzen portret vastleggen en wat hiervoor de investering is? Vraag een vrijblijvende offerte aan en we komen er binnen 24 uur op terug.