Unieke varianten bronzen portretten

U wilt een bijzonder portret laten maken. Als cadeau, voor uzelf. Of u bent misschien gewoon geinteresseerd in de mogelijkheden. Een ding staat vast: een bronzen beeld een onvergetelijke ervaring en eerbetoon. Er zijn diverse veranten. We behandelen het borstbeeld en de plaquette. De verschillen zetten we op een rijtje.

Borstbeeld of plaquette

Het borstbeeld

De grootste kracht van het bronzen borstbeeld is om een volledig 3D portret van iemand te maken. U kunt ze op elk gewenst formaat laten maken. Wij adviseren vaak om het levensgroot te maken, of net iets groter. Het portret krijgt dan een unieke impact. Al is dat laatste vrijwel gegarandeerd. Een bronzen beeld presenteren we namelijk meestal op een stevige sokkel en eist graag de aandacht in de ruimte. Ontdek alle mogelijkheden van een borstbeeld

 

De plaquette

Het portret op de plaquette is niet helemaal 360 rond. Het is een vlak waar als het ware het portret ‘uitgeduwd’ is. Het hele gezicht is in beeld, maar slechts één kant is dominant. Het unieke van een plaquette is dan ook juist het verhaal dat u kunt vertellen. Op het brons is veel ruimte voor bijvoorbeeld een logo, inscriptie, en beeldelementen! Ook is er geen extra ruimte nodig. Een stevige muur voldoet. Ontdek alle mogelijkheden van een plaquette

 

Als twee druppels water

Of u nu voor een plaquette of borstbeeld kiest, het portret krijgt bij PhotoSculptura altijd een ongekende gelijkenis. Het is onze specialiteit en uitdaging om ervoor te zorgen dat iemand één op één lijkt. Niet alleen het gelaat, ook karaktereigenschappen van een persoon proberen wij vast te leggen. Juist niet met een kunstenaarsprincipe, maar  met behulp van uw scherpe blik en goedkeuring. U kent de persoon immers het beste!

 

Geavanceerde technieken

De nauwkeurige gelaatstrekken in uw bronzen beeld creëren we dankzij hoogstaande 3D technieken. We hebben er jaren aan gewerkt en nog elke dag proberen we onze werkwijze te verfijnen.

 

 

Benieuwd naar onze bronzen portretten?

Benieuwd wat voor exclusieve bronzen portretten PhotoSculptura heeft mogen maken? Breng een bezoekje aan onze galerie. Wilt u weten of we ook uw beeld kunnen maken? Vraag dan een offerte aan via contact.

Reacties(0)

Reageer