Wat u niet mag vergeten voor een succesvolle bedrijfsopvolging

Een bedrijfsopvolging is een lastig en leuk proces tegelijk. Zodra de zoektocht is afgerond naar een opvolger is het tijd om het financieel te regelen. Een hectische periode waarin het borgen van de bedrijfscultuur vaak vergeten wordt. Want ook al kloppen de nummers. Hoe zorgt u dat de opvolger de huidige bedrijfscultuur zo goed mogelijk waarborgt?

 

Leg de bedrijfscultuur bijzonder vast in een bronzen beeld

Zodra de bedrijfsopvolging is geregeld is één ding zeker: de vorige eigenaar en zelfs oprichter komt veel minder over de vloer. Terecht, de sporen zijn dik verdiend. Toch is het mogelijk om hem of haar nog steeds zichtbaar te laten zijn voor uw familie, relaties en personeel op een opvallende plaats. Ook voor nieuwe klanten geeft het bronzen beeld extra statuur aan uw bedrijf. Hier is al wat bereikt.

 

Een geschenk dat ze nog niet hebben

Veel ondernemers zouden dit zichzelf niet snel geven. (Zonde!)  Maar juist daarom is dit iets waar u als opvolgers ze écht mee kunt verrassen. Want op basis van 10 jaar ervaring kunnen we u garanderen: dit is een van de mooiste geschenken die ze bij leven ontvangen. Keer op keer bevestigen onze klanten dit. Helemaal als u het bronzen beeld onthult tijdens een feestelijke gelegenheid.

 

Interesse?

Benieuwd hoe we via een bronzen beeld uw bedrijfscultuur kunnen vastleggen? Bekijk de mogelijkheden van een bronzen plaquette, of borstbeeld. Of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Want een bronzen borstbeeld of plaquette is een onvergetelijk geschenk en een bijzondere investering in uw bedrijfshistorie.

Reacties(0)

Reageer