Een bronzen plaquette, plaque, of bas relief laten maken

Een bronzen plaquette als monument, gedenkbeeld, of om een bijzonder persoon, prestatie, of moment vast te leggen. Met ruim 10 jaar ervaring maken we plaquettes in alle soorten en maten. Wat dacht u van een portret van lang getrouwd koppel? Of de eigenaren van een zaak. Of juist een tekstplaquette met een uniek beeldelement. Mocht u een bijzondere wens hebben dat we nu nog niet aanbieden, neem dan gerust contact met ons op. Kijken we samen naar de mogelijkheden.

Een plaquette staat ook wel bekend als een basrelief, en een enkeling noemt het een bronzen plaque.

Op basis van 3D-techniek een bronzen plaquette

Als digitale beeldhouwer zijn we gespecialiseerd in het vastleggen van bijzondere karakters. Dit doen we met geavanceerde 3D techniek. We scannen een of meerdere personen daardoor in tot in elk detail. U krijgt dan ook altijd een brons beeld met perfecte gelijkenis! Al is het aan u om bijvoorbeeld dat ene bultje weg te poetsen. Overigens zetten we de 3D techniek ook steeds vaker in om oude kunstwerken nieuw leven te bieden in een plaquette.

Een plaquette op basis van hoge kwaliteit fotos

Als u een portret wilt in uw plaquette of basrelief, dan bereik je met een 3D scan altijd de beste gelijkenis. Maar ook op basis van foto’s kunnen we dicht in de buurt komen. Hoe hoger de resolutie en hoe mer foto’s u heeft, hoe beter. Handig als u het een verrassing wil houden, een persoon is overleden, of u bijvoorbeeld een plaquette van uw hond of huisdier wil laten maken. We maken overigens ook gelijkende bronzen plaquettes op basis van bestaande schilderijen, tekeningen of kunst.

Voorbeelden van bronzen plaquettes en basreliefs

Onze eerdere opdrachten voor een plaquette in brons